0 800 209 282
UA
RU

Щоденне укладання без шкоди для волосся: знайомство з феном JIMMY F6

Поділитися

Чи можна сушити волосся щодня? Як робити постійні укладання і при цьому зберігати блиск, еластичність та здоров'я локонів? Чим відрізняється фен за 4000 грн від звичайних фенів? Читайте далі у матеріалі.

JIMMY F6

Мрія кожної дівчини - укладати волосся щодня без остраху пересушити його і пошкодити. Виробник JIMMY вирішив втілити це бажання у реальність та створив фен з інноваційною технологією іонізації. Це означає, що в структурі волосся залишатиметься волога, за рахунок чого вони будуть блискучими і шовковистими. Також дія негативних іонів зробить їх слухнянішими і пасма не стирчатимуть у різні боки.


JIMMY F6

Чим JIMMY F6 краще за інших фенів


50% красивої зачіски в результаті визначає техніка. JIMMY F6 – це догляд як у професійних салонах, але тільки вдома та своїми руками. Девайс відрізняється від звичайних фенів рядом переваг.


  1. Гнучке регулювання швидкості подачі повітря та температури, щоб надати делікатний догляд для будь-якого типу волосся.
  2. 4 режими на вибір: гаряче повітря, холодне для фіксації укладання, їх чергування та режим Турбо, який забезпечує швидке просушування навіть густих локонів.
  3. Вбудований іонізатор і технологія Nanoi, який нейтралізує позитивно-заряджені іони і робить волосся гладкішим.
  4. Потужний двигун із цифровим керуванням, який подає 18 л повітря в секунду.
  5. Постійний моніторинг температури, який забезпечує захист від перегріву.
  6. Професійні насадки з надійним магнітним кріпленням.

На окрему увагу заслуговує зовнішній вигляд і ергономіка фена. Він важить всього 500 грам, тому руки не втомляться, навіть якщо ви будете робити неймовірні маневри та викрутаси у процесі укладання волосся. Девайс має просту форму, в ньому немає зайвих кнопок, функцій та наворотів. Тільки найнеобхідніше. Для регулювання режимів та температури є три кнопки. Світлова індикація допоможе вам визначити, який параметр вибрано.


JIMMY F6

Незважаючи на те, що всередині фена захований потужний двигун і 17-лопатевий вентилятор, зовні він виглядає дуже акуратно і компактно. Без насадок прилад взагалі легко поміститься навіть у стандартну жіночу сумочку.


Модель представлена у двох кольорах: яскраво-червоному та чорному з мерехтливими фіолетовими вкрапленнями і тут вже справа смаку. Як у першому, так і у другому варіанті фен виглядає ефектно.


Кому підходить JIMMY F6?


  • Власникам як прямого, так і кучерявого волосся. А також неслухняне, пересушене, тьмяне і неживе волосся. Будь-яку ситуацію можна виправити, якщо береться за справу JIMMY F6!
  • Перукарям та стилістам, які працюють у салонах.
  • Тим, хто хоче витрачати на просушування волосся до 15 хвилин.
  • Тим, хто щодня робить укладання і витрачає мільйони грошей на покупку масел, стайлерів, лосьйонів та інших доглядових засобів.
  • Тим, хто любить експериментувати з зачісками: від прямої копиці до романтичних хвиль.
  • Тим, хто хоче на будь-яку зустріч збиратися швидко, але при цьому виглядати чарівно.

Користуватися цим феном - просто. Потрібно лише три кроки. Увімкніть пристрій у розетку. Вибрати режим (гарячий, холодний, обидва поперемінно), вказати температуру (в діапазоні від 50 до 90 градусів) та визначити швидкість подачі повітря. Одним рухом приєднати необхідну насадку (стандартну, стайлінгову чи дифузор) за допомогою магніту. Готово! Ви чудові і можете приступати до просушування або укладання.


JIMMY F6

Після експлуатації ви можете зняти задню кришку та очистити пристрій від пилу або волосся, якщо це потрібно.


JIMMY F6 – це не просто крута знахідка, а професійний та розумний помічник з догляду за волоссям, який не поступається кращим пропозиціям б'юті-ринку.