0 800 209 282
UA
RU

Як вибрати бездротовий пилосос: зрозуміла інструкція

Поділитися

Вертикальний пилосос на акумуляторі купують для полегшення процесу збирання. У порівнянні з традиційним пилососом, бездротовий відрізняється легкістю, більшою функціональністю та мобільністю. Такий пристрій відноситься до універсальних інструментів прибирання і просто незамінний в очищенні невеликих приміщень - вбиральні, балкона, автомобіля.


Виникає питання, як вибрати «правильний» пилосос серед такого широкого розмаїття моделей? Відповідь проста – потрібно знати параметри, на які варто звернути особливу увагу при виборі, і про них ми написали нижче.

Як вибрати бездротовий пилосос: зрозуміла інструкціяПерший крок до вибору – мета

Визначтеся з метою покупки, перш ніж міркувати про характеристики пилососа. Оцініть приміщення, в яких плануєте прибирати, та визначте список завдань, які має вирішувати новий бездротовий помічник. Врахуйте види підлогових покриттів, наявність домашніх тварин та площу приміщення. Запишіть та «з листочком у руці» переходьте до вибору моделі пилососа.

Перший крок до вибору – мета

Другий крок – відзначаємо головні параметри

Результат збирання бездротовим пилососом залежить від потужності всмоктування сміття. Часто виробники вказують на коробці тільки потужність мотора (показник споживання електроенергії за годину), і не згадують силу всмоктування, від якої залежить якість очищення поверхні.


Прості умови. Якщо у вас невелика квартира, де немає килимів та домашніх тварин, то вам підійде пилосос із мінімальною потужністю всмоктування – 125-145 аВт (аероВатт). Серед таких пилососів - Jimmy JV53 Lite, JV53, JV63, JV71, JV65.


Складні умови. Вибирайте пилосос із потужністю від 160 до 200 аВт, якщо в будинку є такі складні в очищенні поверхні, як килими, а також якщо є пухнастий вихованець. Високою силою всмоктування оснащені пилососи Jimmy JV85, JV85 Pro


Якщо у вашому будинку і м'які, і тверді покриття для підлоги, вам варто звернути увагу на пилососи з функцією автоматичного збільшення потужності на килимі – Jimmy H8, H8 Pro, H9 Pro. Так, ви зможете заощадити споживання електроенергії, при цьому зберегти ефективність збирання на будь-якій поверхні.


Обов'язково дізнайтесь ємність акумулятора пилососа, щоб не довелося переривати прибирання на підзарядку. Якщо пилососити без турбощітки на мінімальній потужності, то автономність становитиме від 45 до 80 хвилин (залежно від ємності акумулятора). На максимальній потужності з турбощіткою пилосос може працювати до 15 хвилин. Вертикальний пилосос Jimmy H9 Pro прибирає на одному заряді до 80 хвилин (без турбощітки) - найбільш автономний пилосос.

Другий крок – відзначаємо головні параметри

Додаткові важливі параметри

Обов'язково перевірте наявність у комплекті насадок, які полегшать процес збирання – електрощітка для м'яких меблів, прогумований валик для килимів або щілинна щітка для збирання у вузьких місцях. Найширшим набором насадок укомплектований пилосос Jimmy JV85 Pro.


Є універсальні пилососи з вбудованим модулем для вологого прибирання – Jimmy JV63, JV65.

Деякі бездротові пилососи відрізняються гнучкою трубкою, що з'єднує, як у Jimmy JV85 Pro. Гнучкий тримач дозволяє легко прибирати під меблями, не нахиляючись.


Наявність інформативного дисплея, як у JV85 - теж зручна фіча для контролю рівня заряду та в цілому роботи пристрою. Можна планувати тривалість збирання, не переймаючись тим, що пилосос розрядиться раніше часу.

Додаткові важливі параметри

Загалом

Для легкого щоденного прибирання невеликої квартири підійде будь-який вертикальний бездротовий пилосос, але якщо потрібен помічник для очищення великого приміщення, де живуть вихованці, де є килими та м'які меблі – вибирайте пилосос з високою силою всмоктування, широким набором насадок та високою автономністю роботи.


Тепер, знаючи всі параметри вибору, сміливо переходьте за посиланням та вибирайте сучасний пилосос Jimmy для полегшення процесу збирання. Будь-який пилосос можна особисто подивитися та протестувати у шоурумі Києва по вул. Воздвиженська, 21-23