0 800 209 282
UA
RU

Кращі акумуляторні пилососи: всесвіт девайсів JIMMY

Поділитися

Які вони: найкращі акумуляторні пилососи? Якими характеристиками має володіти девайс для прибирання у 2021 році? І чому вам варто звернути увагу на ТОП-10 пилососів JIMMY? Читайте далі у матеріалі.

Пилососи JIMMY

Ручний бездротовий пилосос хороший тим, що дає свободу пересування і дозволяє обійтися без додаткових аксесуарів. Килим, плитка, ламінат? Він упорається без проблем. Оббивка дивана, книжкові полиці, кухонні поверхні, щілини між шафами? Ергономічна конструкція, відсутність кабелів, що заважають, і спеціальні насадки допоможуть очистити будь-який предмет в будинку.
Але як визначити собі, що один пилосос хороший, а інший – не дуже? По-перше, одразу ж дивіться на рівень потужності. Якщо він коливається від 2000 до 5000 Па, то потяг буде слабким і важке сміття так і залишиться лежати на підлозі. У моделях JIMMY сила всмоктування стартує від 18000 до 24000 Па: вражає чи не так?


Пилососи JIMMY

Друге. Чим легша конструкція, тим простіше вам буде керувати пристроєм у ручному режимі та тримати його на вазі. Уявіть, ви вирішили пропилососити павутиння у верхніх кутах кімнати. Якщо вся конструкція громіздка, ваші руки втомляться вже через 10 хвилин. Але пилососи JIMMY виготовлені з ультралегких та міцних матеріалів і вага всього приладу становить приблизно 2-4 кг.
По-третє, зверніть увагу на технологію всмоктування. У JIMMY це подвійний або потрійний циклон, який забезпечує моментальне відсіювання сміття та вільну циркуляцію повітря. У перекладі на мову користувача це означає, що в порохотягу не будуть з'являтися засмічення.


Пилососи JIMMY
Звичайно, є й інші нюанси, які варто врахувати при купівлі акумуляторного пилососа. Якщо коротко, то техніка повинна мати ще такі переваги для того, щоб вам було комфортно (всі пилососи JIMMY цим характеристикам відповідають).


  • Швидка зарядка: лише 4-5 годин і прилад готовий до експлуатації.
  • Високий рівень потужності: до 24 000 Па проти 2400 Па в інших моделях.
  • Режими Еко, Турбо, Максимальний: регулюйте швидкість роботи під ситуацію та покриття.
  • Компактне зберігання: з кожною моделлю JIMMY йде або настінна зарядка, або підлоговий стенд з док-станцією.
  • Стильний дизайн та легка вага: ваші руки не втомляться під час збирання в ручному режимі.
  • Система проти намотування волосся: легкий догляд за пристроєм після прибирання.

А тепер зустрічайте рейтинг акумуляторних пилососів JIMMY: він допоможе вам обрати свого майбутнього помічника.


1. Акумуляторний пилосос JIMMY JV53


Вимагати від техніки більшого - зараз це нормально. Немає сенсу в тому, щоб користуватися старими, громіздкими пилососами, які згодом втрачають потужність і схильні до засмічень. Краще звернути увагу на акумуляторний пилосос JIMMY JV53, який може працювати до 45 хвилин автономно, очищати підлогу, текстиль та кути і при цьому не втратить ефективності через час.


Пилососи JIMMY

2. Акумуляторний пилосос JIMMY JV71


Модель JIMMY JV71 стоїть на позиції вище, оскільки відрізняється покращеною силою всмоктування – 130 аВт проти 125 аВт в інших моделях. Також її особливістю вважатимуться технологію потрійного циклону. Простими словами, вона створена для того, щоб все сміття відразу ж потрапляло в резервуар і не створювало засмічення. Причому навіть найдрібніший, на зразок пилку, алергенів та бактерій. Вбудований НЕРА-фільтр затримає їх у собі, тому ніякі шкідливі частинки не повернуться назад у будинок.


Пилососи JIMMY

3. Акумуляторний пилосос JIMMY JV63


Але якщо ви прагнете більшої універсальності, то тоді варто звернути увагу на JIMMY JV63, тому що цей девайс сумісний з модулем вологого прибирання. З ним ви зможете відразу і крихти прибрати, і підлогу вимити. Якщо зважити на те, що в комплекті з усіма пилососами лінійки JIMMY йдуть змінні насадки (наприклад, комбінована зі щетинками і щілинна), то прилад можна вважати зразком багатофункціональності. Застосовувати його можна для будь-яких місць та поверхонь.


Пилососи JIMMY

4. Акумуляторний пилосос JIMMY JV65


А в комплектації моделі JIMMY JV65 надається ще й м'яка, довга щітка з тонкими щетинками. Вона підійде для очищення вузьких місць, полиць чи авто. Цей пилосос також миє і підійде для вологого прибирання. Але він виграє за рахунок більш ємної батареї (до 70 хвилин автономності) та розширеної комплектації. Наприклад, ви отримуєте кутовий конектор і еластичний шланг із гофрованою трубкою. З ними очищати важкодоступні місця (під диваном, за шафою, під карнизом) буде набагато простіше.


Пилососи JIMMY

5. Акумуляторний пилосос JIMMY JV85


Наступна в рейтингу йде модель JIMMY JV85. Вона робить значний стрибок у потужності - до 180 аВт або 23 000 Па. Тому саме до такого пилососа варто придивлятися, якщо у вас вдома є діти чи пухнасті улюбленці. З ним ви зможете швидко усунути як шерсть, так і розсипане печиво, залишки їжі з плитки, порвані папірці та інше велике сміття. Сила тяги дозволяє. Також спеціально для цього виробник продумав у цій моделі більш місткий бак – 0,6 л. Ну і про комфорт користувача теж не варто забувати: він тут покращений за рахунок розумного дисплея з LED-підсвічуванням. На екрані висвічується стан заряду, а також вибраний режим прибирання. Коли потрібно замінити фільтр або в пилососі є якась проблема, на дисплеї ви побачите повідомлення про це. Все легко та наочно. Також у вас є можливість знімати батарею, а значить і міняти її на іншу, продовжуючи час бездротової роботи.


Пилососи JIMMY

6. Акумуляторний пилосос JIMMY JV85 PRO


І тут з'являється приставка PRO. Що вона означає? Це означає, що пилосос краще відразу за низкою показників. По-перше, девайс потужніший (200 аВт або 24 000 Па). По-друге, він працює довше, ніж JV85: до 70 хвилин в Екорежимі, до 30 у Турборіжимі та 15 на максимальній швидкості. По-третє, він оснащений трубкою, що згинається, і тому легко зможе забратися під крісло, диван, стіл або інші предмети меблів. Щоб прибрати там пил, тепер не потрібно рухати важкі меблі та влаштовувати перестановки по всій квартирі. Зрештою, разом з цим пилососом ви отримаєте більше функціональних аксесуарів, а значить він більш універсальний, ніж попередній.


Пилососи JIMMY

7. Акумуляторний пилосос JIMMY H8


На сцену виходить новий вертикальний пилосос JIMMY H8. Одна з головних новацій цієї моделі – автоматичне збільшення потужності при заїзді на килими. Корпус пристрою обладнаний чутливими датчиками, які здатні розрізняти тип поверхні та регулювати швидкість роботи. Це дуже зручно, як і будь-яка автоматика, яка є у смарт-девайсах. Також у JIMMY H8 ви можете знімати акумулятор, ставити на його місце додатковий, а основний заряджати на окремій станції живлення. Така опція робить пилосос придатним для прибирання великих будинків, тому що час автономного прибирання збільшується вдвічі. Цей прилад подужає навіть заміський будинок та садова ділянка (веранди, тераси, патіо).


Пилососи JIMMY

8. Акумуляторний пилосос JIMMY H8 PRO


Що стосується часу роботи в бездротовому режимі, то тут H8 PRO має такі ж показники як і JV85 PRO. При використанні електрощітки прилад пропрацює до 55 хвилин у звичайному режимі, але пил зможе захоплювати набагато ефективніше. Як підзарядна база виступає підлоговий стенд з док-станцією замість настінного кріплення в інших пилососах. У порівнянні з JIMMY H8, модель PRO надається з великою кількістю аксесуарів: кутовим конектором, еластичною трубкою та довгастою щіткою.


Пилососи JIMMY

9. Акумуляторний пилосос JIMMY H8 FLEX


Логічно, що приставка FLEX означатиме гнучкість. Йдеться про трубку, що згинається, яка може вільно прибирати в різних вузьких щілинах без необхідності переставляти предмети меблів. Цей маленький параметр – додаткова зручність для людей, які люблять стерильну чистоту в усьому будинку, але не хочуть прикладати зайвих зусиль. Відгуки про таку новацію дуже позитивні. В іншому ж модель не відрізняється від H8 PRO.


Пилососи JIMMY

10. Акумуляторний пилосос JIMMY H9 PRO


І завершує хіт-парад найкращих акумуляторних пилососів флагманська модель JIMMY H9 PRO, яка об'єднала у собі найвищі показники та вдосконалені параметри. Найвища потужність – 200 аВт, найємніша батарея – до 80 хвилин бездротового прибирання в Екорежимі та найкрутіша начинка з різних опцій. JIMMY H9 PRO йде зі зручною трубкою, що згинається, функцією автозбільшення потужності на килимах, професійним прогумованим валиком для килимів, всілякими насадками, знімною батареєю, міні-блоком живлення, а також підлоговим стендом для зарядки та зберігання. Сьогодні – це оптимальне рішення для швидкого, якісного збирання всіх поверхонь (від підлоги та меблів до текстилю) без зусиль.


Пилососи JIMMY

Коротке резюме


Вашої уваги гідна кожна модель. Якщо вам важливо, щоб пилосос не тільки всмоктував бруд, а й мив підлогу, то придивіться до JIMMY JV63 та JV65, оскільки вони сумісні з модулем для вологого збирання. Якщо ви хочете просто знайти заміну старому пилососу, підійдуть JV53 або JV71. Для тих, хто хоче топові параметри, найкращі характеристики та найбільше функціональних можливостей – вибирайте JIMMY H8 або Н9 PRO.


Якщо не можете визначитися між моделями JV85 та JV85 PRO, то рекомендуємо подивитися відеоогляд, де наочно продемонстрували всі відмінності та особливості.


Приємного користування!