0 800 209 282
UA
RU

Цінність чистого повітря: Jimmy AP36

Поділитися
Від якості повітря, яким ми дихаємо, залежить стан нашого здоров'я, а в даний час пандемії коронавірусу - особливо. Важливо знати і розуміти, що, крім азоту, кисню та вуглекислого газу, у повітрі містяться і шкідливі для людини речовини, які можуть спричинити погане самопочуття. Концентрація цих речовин тим більше, чим ближче людина живе до мегаполісу, відповідно у великих містах зосереджено найвищу концентрацію.


Зі шкідливих для здоров'я речовин у повітрі містяться віруси, алергени, вихлопні гази та інші шкідливі речовини. Ми можемо навіть не здогадуватися, що меблі, віконна рама або шпалери можуть виділяти токсичну речовину формальдегід. Його надлишковий вміст у повітрі може провокувати головний біль та слабкість.


Особливо про чисте повітря навколо потрібно подбати жителям великих і промислових міст. Також такий прилад необхідний у будинку, де проживають діти, літні та алергії. А взагалі – всім, хто піклується про себе та своїх близьких.


Рішення - очищувач повітря JIMMY AP36. Такий прилад за допомогою вентилятора всмоктує забруднене повітря, пропускає його через ряд фільтрів і випускає чисте повітря в приміщення без небезпечних для здоров'я речовин.

Ціна чистого повітря: Jimmy AP36

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ

У корпус очисника вбудований вентилятор та ряд фільтрів. За допомогою вентилятора прилад затягує повітря та пропускає його через тришаровий фільтр НЕРА – кожен шар очищає від певних шкідливих частинок.


Перший шар фільтра затримує великі частинки - волосся або шерсть, наприклад. На другому шарі повітря очищається від дрібнішого сміття – пилу та пилку.


Третій шар очищає повітря від найдрібніших і найнебезпечніших для здоров'я частинок - вірусу, формальдегіду. Після трьох шарів очищення прилад випускає в кімнату здорове повітря.


Повітря стає чистим, а атмосфера – комфортна.

Перший крок до вибору – мета

Зручний світлодіодний дисплей

Очищувач зручний і легкий у налаштуванні та керуванні. На верхній панелі пристрою є інформативний дисплей із сенсорним керуванням. На ньому розміщені кнопки вмикання/вимикання, режиму, швидкості роботи та часу роботи.


Крім базової інформації, очищувач відображає дані про якість повітря – можна відстежувати результат очищення.

Другий крок – відзначаємо головні параметри

РЕЖИМИ ОЧИЩЕННЯ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ВИПАДКУ

Очищувач повітря JIMMY AP36 має кілька рівнів швидкості, щоб можна було адаптувати очищення під рівень забруднення, і не тільки.


Максимальний режим передбачає роботу техніки на високій швидкості та потужності. Відповідно, такий режим підходить для очищення повітря високого рівня забрудненості та швидкого очищення повітря в приміщенні – усуває сигаретний дим та вихлопні гази.

На інтелектуальному режимі очищувач автоматично регулює швидкість очищення в залежності від рівня забрудненості повітря в приміщенні.


Мінімальний режим потрібен для профілактичного очищення, а також для роботи в нічний час – пристрій буде підтримувати оптимальний стан повітря, не заважаючи сну.

Додаткові важливі параметри

ЧИСТЕ ПОВІТРЯ У БУДИНКУ – JIMMY AP36

Очищувач повітря JIMMY AP36 підходить для приміщення площею 25-36 м ². Три режими роботи дозволяють адаптувати роботу очищувача під ступінь забрудненості повітря.


З очисником повітря вдома ви покращите стан здоров'я домочадців та атмосферу в будинку. Така техніка необхідна для алергіків, людей похилого віку, сімей з дітьми та пухнастими вихованцями, жителям мегаполісу.

Додаткові важливі параметри